jueves, 19 de febrero de 2015

Ideas para complementar tu PL con...Esther

Bon dia! 

Us agraden els complements, els detalls originals, diferents, útils?

Als nostres PL, oberts a la imaginació i a la creativitat de cadascú, no només podem jugar amb els formats (paper, digital o híbrid) com ens explicava divendres passat la nostra col·laboradora convidada Cristina Iniesta, o amb la mida i formats de les fundes, como ens ensenyava la Marta en l'anterior post, o amb la personalització de les targetes com us vaig mostrar jo mateixa en la meva última entrada. Encara podem fer més i més coses...

¡Buenos días!

¿Os gustan los complementos, los detalles originales, diferentes, útiles?

En nuestros PL, abiertos a la imaginación y creatividad de cada uno, no solamente podemos jugar con los formatos (papel, digital o híbrido) como nos explicó la mar de bien nuestra colaboradora invitada Cristina Iniesta el viernes pasado,  o con la medida y formato de las fundas, como nos mostraba Marta en el anterior post, o con la personalización de nuestras tarjetas como os mostré yo misma en mi última entrada. Aún podemos hacer más y más cosas...


Avui us vull parlar d'alguns d'aquests elements extres que podem utilitzar als nostres PL per anar donant-los forma i que ens ajudaran a complementar la documentació que mica en mica anem recopil·lant durant l'any. I per què no, ens ajudaran també a reorganitzar-nos i a motivar-nos a seguir endavant al veure com va creixent ràpidamnet el nostre àlbum gràcies a tots els nostres records.

Hoy os quiero hablar de algunos de esos elementos extras que podemos utilizar en nuestros PL y que nos ayudan a complementar la documentación que vamos recopilando para el año. Y por qué no, también nos pueden ayudar a reorganizarnos y a motivarnos a seguir adelante viendo crecer rápidamente nuestro PL gracias a todos nuestros recuerdos.

Us ho explico millor.
Os lo explico mejor.

En primer lloc, la utilizació d'un CALENDARI mensual com a targeta cada cop que comença un mes. A mi m'ajuda a a situar-me millor dins de l'album. La fòrmula de les setmanes està molt bé, també la utilitzo, però a mesura que avancen és difícil saber a quin mes es corresponen. Una altra idea, sinó, és la de utilitzar separadors.

En primer lugar, la utilización de un CALENDARIO mensual como tarjeta cada vez que empezamos un mes. A mí me ayuda a situarme mejor dentro del álbum. La fórmula de las semanas está muy bien, también la utilizo, pero a medida que van avanzando es difícil saber a qué mes se corresponden. Otra idea, sino, es la de utilizar separadores.

Calendario mensual. Fuente: Cristina Martínez





Jo aquest any estic fent servir aquest de la Cristina Martinez que us podeu descarregar gratuitament des de la seva web i utilitzar-lo fins i tot com a calendari de paret. És genial!

Yo este año estoy usando este de Cristina Martinez que podéis descargados gratuitamente desde su web y utilizarlo incluso como calendario de paret. Es genial!



N'hi ha d'altres. Pinterest és una font infinita per totes aquestes coses i moltes altres. Us convido a visitar els nostres taulers al Pinterest de Project Life Cafè.

Existen otros. Pinterest es una fuente infinita para todas estas cosas. Os invito a visitar nuestros tableros en el Pinterest de Project Life Café.

La segona idea que us proposo és la utilització de SOBRES. A mi em serveix per guardar-hi des de la meva llibreta de notes, a documents de la Carla, treballs de la guarde, mini albums, segells, targetes que vaig fent....aviat necessitaré un altre àlbum per poder continuar (hehehe) però m'encanta veure la facilitat amb la que va creixent a mesura que vaig acumulant totes aquetes cosetes d'ella:)

La segunda idea que os propongo es la utilización de SOBRES. A mí me sirven para poder guardar desde mi cuaderno de notas hasta documentos de Carla, trabajos de la guarde, mini álbumes, sellos, tarjetas que voy haciendo... Pronto voy a necesitar otro álbum para poder continuar (hehehe) pero a mí me encanta ver la facilidad con la que va creciendo a medida que voy acumulando todas estas cositas de ella:)


Respecte als sobres, jo faig servir aquests de la Becky Higgins. Hi ha varies mides que per mi són perfectes per adaptar-les fàcilment a les meves necessitats.

Respecto a los sobres, yo utilizo estos de Becky Higgins. Hay varias medidas que para mí son perfectas para adaptar fácilmente a mis necesidades.


I ja per acabar, una altra idea que us proposaria és la d'anar intercalant als vostres PL fundes 30 x 30 per guardar-hi els layouts. Segur que en feu una pila! No només us poden servir per documentar en una sola pàgina una setmana sencera sinó que a més a més trenques amb l'estil petit i quadriculat de les targetes i dones un toque més artístic al conjunt. A mi personalment m'encanta!

Y ya para terminar, otra idea que me gustaría proponemos es la de ir intercalando en vuestros PL fundas 30 x 30 dónde guardar los layouts. Seguro que hacéis un montón! Esto no sólo os puede servir para documentar rápidamente una semana sino que además rompes con ese estilo pequeño y cuadriculado típico de los PL y le das un toque más artístico al conjunto. A mi personalmente, me encanta!


I aquí us deixo perr avui. Espero haver-vos inspirat una mica més amb totes aquestes idees. Ja m'explicareu què en penseu i si teniu alguna altra idea... Benvinguda serà! 

Y aquí os dejo hoy por hoy. Espero haberos inspirado un poco más con todas estas ideas. Ya me explicaréis qué pensáis y si tenéis alguna otra idea...  Bienvenida será!

:D

Esther

12 comentarios:

  1. Me han encantado las fórmulas para enriquecer los PL. Me las apunto todas. Mil gracias.

    ResponderEliminar
  2. Con tu sello inconfundible, me encanta!!!

    ResponderEliminar
  3. me encanta... gcs x estos tips... una pregunta.., como es el primero p mi... me decante x un formato mas pequeño...(6 x 9) hay posibilidad de acoplar estas findas de sobre a el??... no las he visto... donde puedo encontrarlas en tal caso??
    gcs guapa!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola guapa! Yo compré esos sobres en Kits de Somni el año pasado. Ahora que ya no están (snif, snif...), puedes encontrarlas por ejemplo en Up&Scrap. Existen unos de tamaño 6''' x 8''' que podrían servirte. Te paso el link: http://www.upandscrap.com/funda-6x8-envelope
      Un besito

      Eliminar
  4. Molt bones idees, Esther! La veritat és que veiem com de xulo està quedant el teu PL venen de gust posar-les totes en pràctica! Però de moment em conformaré amb adaptar la idea del sobre al meu particular PL.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs mira, amb aquest format de mini que estas fent estic segura que algun d'aquests sobres intercalats hi pot quedar genial :D
      Moltes gràcies bonica! petooooo

      Eliminar
  5. amo tu PL, espero algún día hacer uno como el tuyo, gracias por la ideas!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. muchísimas gracias! estoy segura de que lo harás y muchísimo mejor que yo incluso;) Gracias a ti por pasarte por aquí:D Un saludo!!!

      Eliminar